RSS

1 Kasım 2009 Pazar

Terk

Buzyürek; Petra yıkıntıları arasında bir boyut kapısı açtı ve halkını yönlendirdi. Bran acele etmelerini söylemişti, Tanrılar bütün gazaplarını kusacaklardı Dünya’ya… Bütün kudretiyle bir boyut kapısı açtı Bran’ın söylediği dünyaya doğru ancak hesaplanmamış bir sorun vardı; Abyss’a açılan geçit kapanmamıştı ve boyutkapısını etkiliyordu, geçenlerin hepsi farklı farklı yerlere saçılıyordu ve buradan geçene dek bunun farkında değildiler.

En son Buzyürek kapıdan geçtiğinde Kıyamet başladı, geçit boyunca ilerlerken arkalarından yükselen sesler Kral’ın kulaklarına doluyordu. Dünya, yaratıcılarının gazabına boğulacaktı… Bir süre sonra bir terslik olduğunu fark etti, Abyss’ın kaotik yapısı kapıyı etkilemişti Bran’ın söylediği Dünya’ya değil başka bir yere gidiyorlardı ve bunu düzeltecek gücü yoktu, savaş ve Boyutkapısını açmak onu adeta tüketmişti.

Sonunda karşılarında yeni bir Dünya buldular… Yaşayacaklardı, Tanrılar ve Kral onları kurtarmıştı ama diğerleri neredeydi, onlara ne olmuştu hep birlikte burada olmaları gerekmez miydi? Buzyürek hiç ses çıkartmadan yürümeye başladı. Çare düşünüyordu, halkının kalanını bulmalıydı ama nereye gittiklerini asla bilemezdi. Yorgundu, boyutları arayamayacak kadar yorgun ve güçsüz… Koru onları Ghormot, zira ben ancak yanımdakileri koruyacak kadar güçlüyüm. diye kısaca bir dua etti ve yola devam etti. C’han yok olmamıştı, yeniden doğacaktı… Bu yeni Dünya onların yeni evi olacaktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder